Salam sayang buat semua. Blog ini ialah diari tak private Kak Elee. Apa saja yang terlintas di fikiran, akan akak kongsikan di sini. Selamat membaca.
RSS

Ahad, Disember 16, 2012

Dapat Putri Baru

Assalamualaikum wbh dan salam sejahtera. 

Hari ni dengan penuh rasa syukur ke hadrat ILAHI, saya nak memperkenalkan anak saudara terbaru saya yang selamat dilahirkan ke dunia pada tengah malam tadi. Namanya belum ada lagi tapi yang saya tahu, nama dia akan bermula dengan Putri. He he he... 

Inilah dia, permata hati kami yang terbaru. 



Comel kan? Sama aje acuannya dengan kakak dan abangnya dulu. Kejap akak upload gambar kakak dan abangnya semasa dilahirkan dulu. 


Ini gambar kakak dia yang sulung, Putri Mysara Syauqeena


Ini pulak gambar abangnya, Putra Misyaree Syauqee. 

Dan ini...


gambar Putra Misyaree dan Putri Mysara sekarang. Dah besar dah mereka. 

Sebelum Putri MS ni dilahirkan, dalam bulan Mac hari tu akak dapat seorang lagi anak saudara perempuan. Namanya Amni Humaira'. Oleh sebab akak tak aktif di blogsphere masa tu, akak tak upload hebahan fasal Amni. Tapi sekarang akak nak hebohlah. 

Ini gambar Amni Humaira' semasa kecil dulu. Rasanya ni beberapa hari selepas dilahirkan kut. 


Amni dilahirkan secara forceps jadi selepas dilahirkan, dia terus ditahan di hospital selama seminggu kalau tak silap. Sebab itulah tak ada gambar dia masa baby. Tapi sekarang, baaaaanyak sangat gambar Amni dan dia sedang membesar menjadi seorang anak yang comel dan sihat. Tengoklah sendiri gambar dia kat bawah ni. 


Dah lain kan, muka dia? He he he... muka ikut muka ayah dia tapi bentuk muka, rambut, ikut ummi dia. 

Buat anak-anak saudaraku, mak long sayang sangat pada kamu semua dan mak long mendoakan semoga kamu semua membesar menjadi insan yang soleh dan solehah, berilmu dan berjasa kepada ibu bapa, keluarga dan negara. Amin. 

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 Komen:

Kamariah Fazleena berkata...

ayong tak tahu apa-apa pun.

zulu berkata...

Apa yg ayong taktahu...

Kamariah Fazleena berkata...

tak tahu mak tam mengandung and ada anak baru and everything

zulu berkata...

Mana kamu nak tahu.... Jenguk pun tak

Kamariah Fazleena berkata...

heeeeeee. okay

Related Posts with Thumbnails